Naar boven
Overtuigd van onze kennis? Vraag vrijblijvend een offerte aan Gratis offerte

Voertuig volg systeem SCM klasse 4

Het voertuigvolgsysteem is een actief elektronisch systeem dat het mogelijk maakt de positie, snelheid en richting van het voertuig te volgen. De techniek van het systeem is gebaseerd op GPS (Global Positioning System via satellieten) en GSM. Het voertuigvolgsysteem is een stand-alone systeem dat na telefoonische melding van alarm en/of diefstal verbinding stelt met de meldkamer. Waarna de meldkamer de vervolgacties zal starten, zoals het inschakelen van de politie en de particuliere opsporingsorganisatie.

Voertuig volg systeem SCM klasse 5

Het voertuigvolgsysteem is een actief elektronisch systeem dat het mogelijk maakt de positie, snelheid en richting van het voertuig te volgen. De techniek van het systeem is gebaseerd op GPS (Global Positioning System via satellieten) en GSM. Dit gebeurt bij het constateren van diefstal, waarna het voertuigvolgsysteem automatisch de verbinding maakt met de meldkamer.

Elke alarmmelding wordt door onze meldkamer bij u als eigenaar/berijder van het voertuig geverifieerd. Wanneer blijkt dat het voertuig gestolen is, worden door de meldkamer de vervolgacties gestart zoals het inschakelen van de politie en de particuliere opsporingsorganisatie.

Overtuigd van onze kennis? Vraag vrijblijvend een offerte aan Gratis offerte Naar boven

© 2004 - 2024 BJ Electronics - SCM Gecertificeerd 18136