Naar boven
Overtuigd van onze kennis? Vraag vrijblijvend een offerte aan Gratis offerte

Stinger DSI inbouwen / Stinger Card / DSI computer

Stinger staat voor ‘de luxe van relaxed rijden’. Dat blijkt uit de producthistorie van Stinger en wordt opnieuw bewezen door de DSI Computer. De Stinger DSI is een computer die de automobilist laat genieten van intelligente toepassingen zoals:

  • Rit Registratie
  • Safety Signals
  • Traject Alarmering
  • SpotList Alarmering
  • Radar Alarmering
  • Police Check

Door ons zijn alle DSI modules te leveren zoals de Computer Center, Memory Display, Spectrum Analyzer, Laser Analyzer, Display Holder, Extension Box en de PC Interface.

Nu ook de Stinger Card leverbaar, inclusief alle modules.

Voor wie de gedetailleerde informatie en de RitRegistratie functie van Stinger’s top-of-the-line DSI Computer niet nodig heeft, biedt Stinger nu een aantrekkelijk ontworpen en geprijsd alternatief: De Card. Stijlvol, vooruitstrevend en dankzij de afmetingen van een credit card zelfs in uw portemonnee op te bergen. Maar bovenal een echte Stinger.

Met onder meer Laser Alarmering, het legendarische LaserShield, flexibel toepasbare Radar Alarmering voor daar waar toegestaan, Traject Controle Alarmering, SpotList Alarmering en Safety Signals.

De Card. Alleen Stinger biedt zo’n complete bescherming tegen snelheidscontroles.

Over Stinger.

De DSI en Card zijn dStinger DSI Elite inbouw op locatieoor Stinger in Nederland ontwikkeld en wordt, teneinde een optimale betrouwbaarheid te garanderen, ook binnen de E.U. geproduceerd. Overigens heeft de introductie van de DSI Stinger’s honger naar het ontwikkelen van steeds betere producten niet gestild. Integendeel, Stinger wil voorop blijven lopen met vooruitstrevende technieken. Om die reden heeft Stinger de DSI bijzonder toekomstbestendig gemaakt. Nieuwe functionaliteit kan door middel van software-updates of het aansluiten van een extra module eenvoudig worden toegevoegd.

Rijden met de DSI is autorijden met voorkennis, want met de DSI weet u precies wat u onderweg te wachten staat. En wat niet. Dat rijdt wel zo relaxed.Stinger DSI op RTL Autowereld


bel 06 551 72 550 of mail naar info@klasse3.nl voor STINGER informatie.

BJ Electronics kan alle gewenste electronica leveren
en laat uw Stinger uiterst netjes integreren in/aan uw dashboard. 
Bel naar 06 551 72 550 of mail naar info@klasse3.nl voor een afspraak.

Kijk voor meer informatie op www.stinger.com


DSI onopspoorbaar met “Radar Detector Detector”

De Stinger DSI is geen radar detector en derhalve onopspoorbaar voor zelfs de nieuwste “Radar Detector Detectors”. Overigens is het vanuit juridisch oogpunt irrelevant dat de DSI niet opspoorbaar is. De DSI is immers geen radar detector. Die onopspoorbaarheid is echter wel prettig daar de Stinger-gebruiker niet onnodig door de politie lastiggevallen zal worden met de vraag of hij een radar detector gebruikt.

Fifth Gear (Engelstalig) test 3 radardetectoren, de Stinger als laatste van de 3. 

BJ Electronics kan alle gewenste electronica leveren
en laat uw Stinger uiterst netjes integreren in/aan uw dashboard.
Bel naar 06 551 72 550 of mail naar info@klasse3.nl voor een afspraak.

Kijk voor meer informatie op www.stinger.com


Wilt u het optimale uit uw auto halen, dan is BJ Electronics de vakman die u zoekt! Wij leveren en bouwen uw Stinger DSI-computer in uw auto, voor particulieren en zakelijke bedrijven of overheids instanties door de hele Benelux en Duitsland op uw locatie wanneer het u uitkomt.

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contact-formulier op deze pagina: Klik hier

Of bel ons tijdens onze ruime kantooruren tussen 8 en 18 uur (zaterdag 9 tot 13 uur) op nummer: 06 55 17 2550 (vanuit Belgie of Duitsland de eerste 0 vervangen door +31).

Overtuigd van onze kennis? Vraag vrijblijvend een offerte aan Gratis offerte Naar boven

© 2004 - 2024 BJ Electronics - SCM Gecertificeerd 18136